Kyllä on tullutkin puuhattu kaikenlaista ja melkein koko ajan koirien kanssa nyt kun täällä etelässä ollaan. Koirat rakastaa olla pihalla päivisin :)

Maanantai iltana ajelin Lappeenrantaan möllikisoihin. Ne oli Jetan ekat möllärit ja mua jänskätti ihan hirveesti ;) Tiesin että on vähän kohtuutonta vaatia siltä vielä ratasuoritusta, joten läksinkin vain testailemaan miten se suhtautuu vieraaseen paikkaan ja uusiin esteisiin, ja miten se pystyy keskittymään mun kanssa tekemiseen. No, Jettapa ei paljon muusta välittänyt kun agsaamaan pääsi ;) Alku lähti lupaavasti liikkeelle, mutta sitten tuli A:n ohitus. Jetta kun ei oo tehnyt kontakteja koskaan radan osana vaan niitä on aina tehty pelkästään kontakteina niin se ei hae niitä yhtään. A:n kontaktilla seisotin pitkään, kun ite siirryin seuraavan hypyn taakse parempiin asemiin. Pituudelta tuli taas ohitus. Kas kummaa, kun eihän se oo koskaan täyspitkää pituutta kulmakeppeineen nähnytkään ;) Radalla oli myös pöytä, ja vaikka meinas ensin kaartaa ohi, sain sen sinne ja siellä se hienosti napitti maaten kun siirryin ite taas seuraavalle esteelle. Puomista suhattiin ohi kaksikin kertaa ennen kuin se löytyi, ja kontaktille ei pysähtynyt.. Nuoren koiran kokemattomuudesta johtuvia virheitä, mutta hienosti se mun mielestä muuten meni.

Maaru sai synttärilahjaksi juosta medikilpailevien radan. Voi että sillä oli hauskaa! Ässäputkesta käänty jostain syystä takasin ja puomin kontaktille ei ihan malttanut osua mutta mitä pienistä ;) Silla keksi taas uusia juttuja kepeillä.. aarg! Meni hienosti sisään, mutta puolivälissä keppejä alko haistelemaan maata. Ja teki tän vielä toisenkin kerran! Voe elämä.. Sit eilen treeneissä teki ihan mielettömiä keppisuorituksia, eli ongelma on vaan kisoissa..

Eilen käytiin agsatreeneissä jossa molemmat tytöt pääs tekemään kaikenlaista pientä. Tänään oli Jetalla keppitreenit, häivytettiin länget tosta noin vaan pois :) Lisäks testattiin että kuinka kaukaa se hakee kepeille, semmonen 25 metrin päästä menee kepeesti ;) Keppitreenien välissä käytiin Terhin ja lauman kanssa taas mettälenkki.

Saagakin kävi Maarun synttäreillä :)

Voisko joku vähän potkasta tota palloa??