Eilenä ajelin taasen Pelloon agsaamaan. Mukaan hyppäsi Kolarista Inga +paimensukuiset Riska ja Tsabba. Olipa kiva kun oli matkaseuraa, kyllä menee tuokin matka paljon nopsemmin. Rohki-Hallille oli saatu nyt laitettua huikaisevan häikäisevän hienot valot, kyllä nyt näkee treenata!

Lämmittelykävelyn jälkeen tyrkkäsin omat koirat tylysti odottelemaan ja aloitin ilonpidon Jetan kanssa. Teimme hyppyharkkaa perussarjalla, lelupalkka aina hyppyjen takana, itse vain vaihtelin paikkaa,puolta ja vauhtia.

Tässä yksi tyylinäyte:    http://www.youtube.com/watch?v=sJlEM_XUEKE

Tässä toinen, putki+pari hyppyä-yhdistelmä:  http://www.youtube.com/watch?v=Vn3EC7N6Ibs

Lisäksi naksuttelin keppien sisäämenoa ja rengasta (kummatkin Jetta muisti ihan superhienosti :) ) ja teimme puomia. Jetta oli taas tosi pätevä ja sen kanssa on niin ilo treenata :)

Jetan treenin jälkeen halliin alkoi valua alkeiskurssilaiset ja heidän jälkeen oli jatkokurssilaiset. Omat koirat joutuivat odottelemaan edelleen ja pääsivät tekemään pienesti jotain vasta kun jatkoryhmä läksi kotiin. Silppuri lämmitteli hyppysarjalla ja teki sitten kontaktit ja jotain pientä sarjaa, tais olla keppejä ja rengasta siellä mukana myös. Maaru pääsi myös purkamaan innostusta hyppysarjalle ja kepeille ja lopuksi paikkamakuu-harkkaan.