Tuli ajatus kokeilla Maarun kanssa maahanmenojen opettelua sisätiloissa, koska  se aika hyvin tietää että sisällä ei saa haukkua. Sainkin tehtyä pari lyhyttä sarjaa naksutellen, käytin käsinäyttöä ja palkkasin naksun jälkeen namilla. Vain pari pientä haukahdusta :)

Iltalenkin yhteydessä pysähdyin koulun kentälle pieneen treenihetkeen. Mulla oli tarkoituksena tehdä pelkkiä hiljaisuusharkkoja. Mutta Maarupa jälleen yllätti ja ei alkanutkaan totuttua innostushaukkuaan vaan tarjosi kaikenlaista toimintaa äänettömästi. Vain pari pientä inahdusta! Ei voi käsittää, varsinkaan eilisen jälkeen. No, koska se oli hiljaisella tuulella, muutinkin suunnitelmia ja otin perusasentoja (paikka löytyi parin hakemisen jälkeen hienosti) ja pieniä seuraamispätkiä (loistava kontakti! :) ). Sormet se meinas vaan taas syödä, varsinkin perusasentotreenissä.

Silla oli saanut katsella meiän touhuja tolppaan sidottuna ja koska se kävi aika kuumana, leikin sen kanssa narulelulla vetoleikkiä Maarun harkkojen jälkeen. Vähän se oli tohkeissaan, äänitehosteet mukana ja kaikki :)

Koulussa oli tänään ratsastuksen teoriaa, huomenna ja ke viestintää ja to+pe ratsastusta ja tallihommia. Hauskaa!