Eilen illalla oli jatkavien ryhmän agitreenit. Olin tehnyt taas radan josta sain osaavammille haastavamman ja muille helpomman  version samalla. Treenasin itse ensin Sillan, jonka kanssa tein taas takaa leikkauksia oikein olan takaa. Pienen alkukankeuden jälkeen ne alkoivat sujumaan tosi hyvin. Treenit tuli tällä kertaa myös kuvattua ja olikin kiva nähdä ja päästä analysoimaan omaa menoaan pitkästä aikaa.

Maaru juoksi laina-ohjaaja Eeva-Leenan kanssa, ja kunhan ohjaaja saa vähän enemmän varmuutta ja vauhtia niin heillä alkaa varmasti sujumaan kivasti. Itse haluan keskittyä tällä hetkellä agin osalta Sillaan täysillä, joten on kiva että Maaru pääsee pinkomaan agia jonkun muun kanssa.

Tänään rymyttiin pitkä lenkki kosteassa, sumuisessa säässä ratsutien metsissä. Olipa hauskaa! Lenkin jälkeen otin taas pikatokot Maarun kanssa. Se oli taas aika haukkuisalla tuulella, joten jouduin odottelemaan jonkun aikaa ennen kuin pääsin aloittamaan työskentelyn. Paikallamakuista eka meni hyvin, toisessa lähti perään. Kävin viemässä uudelleen paikalleen ja sitten sujuikin taas hyvin. Seuraamisessa oli edistämistä, mutta sain mielestäni ajoitettua palkat hyvin niihin kohtiin kun paikka oli oikea. Maahanmenot alkaa sujua hyvin, täytyy ehkä kohta nostaa vaikeustasoa..

1991452.jpg

Rymylenkillä

1991455.jpg

 

Ai niin, lupasin laittaa kuvan siitä mun hienosta uudesta porontaljasta! tässä se on:

1991461.jpg