Ihan on unohtunut esitellä tämän kirjavan lauman uusin jäsen. Kämppikseni otti nimittäin pennun itselleen ja nyt kuukauden päivät tätä kämppää on laittanut uuteen uskoon porokoira/lapinkoiramix Lenni. Lenni on tosi hauska,rohkea ja leikkisä pentu. Se kerkiää joka paikkaan ja maistamaan joka asiaa :) Tänäänkin se on vetänyt suihinsa lintujen talipalloja ja kissan nenän edestä myyrän!

Lenni ja Lennin enkelit.

Maaru oli alkuunsa että "milloin te viette ton pois?", mutta on sittemmin sulanut täysin ja nykyään Maaru ja Lenni leikkivät semmosia painileikkejä että koko kämppä tärisee. Silla on edelleen tosi kylmä Lenniä kohtaan. Se on tottunut olemaan se lauman pienin ja söpöin ja huomioitavin, joten sitä kiukuttaa ihan hirveästi kun Lenni saa nykyään niin paljon huomiota. Se ei noteeraa Lenniä mitenkään ja jos Lenni yrittää tehdä läheisempää tuttavuutta niin Silppa herkästi väläyttää kaunista pepsodent-hymyään :)

 

Treenirintamalla on ollut  melko hiljaista. Nyt kun tuo sesonkityöni on ohi, mulla on ihan erilailla taas aikaa panostaa näihin omiin koiriin. Agsailuja ollaan käyty suurinpiirtein joka toinen viikko Pellossa. Viime viikonloppuna meillä oli treeniseuraa Rovaniemeltä ja hyvät treenit olikin! Varsinkin Jetan suhteen tuli pari ohjausvälähdystä :) Ja semmonen pikku-huomio että sehän tarttii jonnii verran enemmän tilaa ohjauksessa kun Silppuri, oho! :) Huomenna meen taas treenaamaan Jettaa Pelloon, ja taidampa napata sen viikonlopuksi tänne Muonioon. Saas nähdä mitä yhdistelmä Lenni - Jetta saa tässä kämpässä aikaan, voi olla aika vauhdikasta menoa :)