Agin MM:eistä taas uutta kipinää saaneena piti heti päästä Silppurin kanssa treenailemaan. Tiistaina kävin tekemässä vajaan puolen tunnin tehokkaat ohjaustekniikkatreenit ennen alkeisryhmää. Mulla oli kuviossa neljä hyppyä, putki ja kepit ja tein niillä neljä erilaista ohjauskuviota. Sillainen oli mahtava! Takaa-leikkauksien ahkera treenaus on nyt todellakin alkanut tuottaa tulosta, ne sujuvat tosi hyvin. Kääntyy miltei sataprosenttisesti aina oikeaan suuntaan hypyn jälkeen. Kulmahypyt sujui, samoin välistävedot. Keppien sisäänmenossa meillä oli avokulmasta hiukan vaikeuksia, piti kierrättää aika suoraan linjaan ettei mennyt kakkosväliin. Mutta nyt sujuu kepeillä takaa-leikkaus ja myös edessä puolen vaihto!

Torstaina oli jatkavan ryhmän treenit, joissa itse olen kouluttajana. Tein saman kuvion kun mitä treenasin tiistaina, mutta vain eri ohjausuunnitelmilla. Lisänä oli myös puomi. Porukka handlasi homman ihan kivasti. Ite treenasin Sillan kanssa kolme eri versiota. Silppuri pelitti taas tosi mukavasti. Puomin kontaktia otin extra-treeninä, hyvin sujui. Maaru juoksi pari rataa yhen vieraan tytön kanssa. Maaruhan tunnetusti menee sinne minne namikin ja niin meni nyttekin. Ohjaaja ei vaan ollut kovin kokenut eikä muutenkaan tottunut juoksemaan vauhdikkaan koiran kanssa joten Maaru joutui kyselemään aika paljon. Mutta ihan hauskaa näytti heillä olevan :)

1963496.jpg

Silppuri hypyllä.

1963527.jpg

Tässä näkyy meidän treenikenttä osittain. Noi tolpat on sitä varten että tohon saa sellaisen tilapäisen aidan laitettua.

1963512.jpg

Lappalaispoika Nalle

1963504.jpg

Nuppu-dalmis on meidän treenikamuja.

1963523.jpg

Silleri esittelee takkimuotia :)