Okei, mökkikuvat odottelee vielä käsittelyä joten niitä saatte vielä odotella. Loma on mennyt mukavasti vaihtelevissa säissä, tuntuu että joka toinen päivä tulee kaatamalla vettä ja joka toinen päivä paistaa aurinko. Aurinkoisina päivinä ollaan puuhailtu paljonkin kaikenlaista, sadepäivinä on tullut tehtyä kotihommia. Terhin ja lauman (2xnorfolk,2xsheltti,4xcollie) kanssa käytiin metsälenkillä yks päivä, koirat muisti toisensa ihan kuin ei vuotta ois ollutkaan välissä. Silla kun on semmonen että se ei yleensä lähde uusien koiratuttavuuksien kanssa juoksentelemaan vaan vaatii useamman kerran tapaamista ennen kuin innostuu. Nyt oli heti Terhin lauman kanssa messissä ja painoi pitkin metsiä.

Maanantai-iltana käytiin Kotkan Koiraystäväin Seuran mölliagsoissa. Sillalla oli sinne ilmainen osallistuminen kun tais viimeksi (eli jotain vuos sitten) voittaa. Maarua en ilmottannu, kadutti ehkä vähän jälkeenpäin koska ois ollut ihan sillekin sopiva rata. No,pääshän sekin hengailemaan mukana ja näkemään tuttuja. Pelkäsin ite että unohdan radan koska ei ole tullut tehtyä muiden suunnittelemia ratoja pitkään aikaan. Onneksi ei ollut mitään hirveetä pyöritystä joten selvisin. Silla meinas radan lopussa karata putken väärään päähän mutta mun "tänne"-kiljaisu pelasti tilanteen. Nollalla maaliin ja sijoitus oli kolmas. Silla ei ollut ihan parhaassa vauhdissaan, sellanen terävyys puuttui siitä sen menosta.

Mun oli tarkotus ajella ens maanantaina täältä kotiin mutta kuulin että maanantaina ois Agi-Kotkien möllikisat joten taidan suunnata sinne ja tulla kotiin vasta tiistaina. Tänään ois touhukas ilta tiedossa, ekaksi toko-yhteistreenit Jaanan ja portugeesien kera, sitten katsomaan mun entisen treeniryhmän treenejä ja sitten vielä Terhin luo lenkille ja lampaita paimentamaan! Kaikille jotain siis ;)