Tänään järkättiin täällä Muoniossa agilitymöllärit. Olin itse tuomarina ja suunnitellut kaksi rataa mölleille. Radoilla oli sopivasti haasteita ja vaikka nollia ei tullutkaan niin ihan hienoja suorituksia nähtiin. Sillerin kanssa kävin testaamassa ekan radan, lisäksi kämppikseni Piita yritti samaa rataa Sillan kanssa, mutta Piitalla on vielä vähän agilityohjauksessa oppimista ;) Agiratojen lisäksi oli lapsille oma lelukoira-agikisa ja kaikille koirille kiihdytyskisa. Silleri jatkoi katkeamatonta voittoputkeaan ja pinkoi taas pienten koirien sarjan voittoon.

Eipä ole joka mölläreissä noin hienoa buffetti/ilmo-kotaa kuin meillä! Pystytimme sen kolmeen pekkaan edellis-iltana,olihan siinä pieni urakka..

Grotsku Rudy kiihdyttelee.

Sisu pinkoi isojen koirien sarjan voittoon. Hyvä Sisu!

Ihku huskypentu Elisa.

Mölläreitten jälkeen treenasin Maarun. Niina toimi liikkurina ja tehtiin koemaisesti seuruut (oli ok), maahanmeno (hyvä,sais olla aavistuksen nopsempi),luoksetulo(perusasento jäi tosi taakse,muuten tosi hyvä),seisominen (käsinäyttö mukana, sen kanssa hyvä),hyppy (ennakoi perusasennon). Eli ihan ok sarjaa. Sitten oli vähän taukoa ja käytin koiria kävelyllä ja otin Maarun vielä uudestaan "käsittelyyn".  Palkkailin paljon seuruukäännöksiä ja perusasentoja. Parit nopsat maahanmenot ja palkka maahan. Luoksetulo palkalla. Sitten koitin seisomista pelkällä käskyllä ja se onnistui! Täytyy ehkä koittaa kisassakin,eikä suoraan ota sitä käsiapua mukaan vaikka niin olin ajatellutkin. Sitten vielä hyppyä jossa palkkasin seisomisesta.

Huomenna kisaan, paniikki paniikki paniikki.. No ei nyt ihan mutta lähes. Mie vaan toivon että saan pidettyä itseni suht rentona enkä pilaa koiran suoritusta. Parhaamme lähdetään tekemään,katsotaan  mihin se riittää! :)