Flunssa on hellittänyt (eikä toivottavasti enää uusiudu) joten oli pakko päästä piiiitkälle lenkille koirien kanssa. Keli olikin ulkoiluun mitä täydellisin; aurinkoa, kimmeltävät hanget ja mukava -15 pakkanen. Lähdettiin pitkästä aikaa ratsutien metsiin ja Isolompolon jäälle. Metsässä oli hirveästi porojen jälkiä, joten en uskaltanut pitää Maarua vapaana. Jäällä uskalsin sitten pitää sitä irti ja voi miten hauskaa niillä olikaan Sillerin kanssa.

Kokonaisuudessaan ulkoiltiin reilut parisen tuntia. Sillerillä tuli loppumatkasta vähän kylmä, koska en ollut laittanut sille mitään vaatetta päälle. Mutta ihan hyvin se selvisi ja oli iloinen kun pääsi kotia lämmittelemään. Maaru söi tänään varmaan kilon poronpapanoita, joten se ei varmaan tarvitse ruokaa ollenkaan illalla? Halvaksi tulee lapinkoiran syöttäminen :) Sillaa ei kiinnosta poronpapanat yhtään, mutta Maaru napsii niitä kuin ne ois karkkia.

Mulla oli vain pokkarikamera matkassa, joten kuvanlaatu ei päätä huimaa mutta kait näistä edes tunnelmat irtoaa. Harmitti ettei ollut järkkäri matkassa, ois saanut mahtavia kuvia.

Taustalla Olostunturin tuulimyllyt.

Marde ja vapauden riemu :)

Se pakollinen posetuskuva.

Porot ovat olleet täällä.

Hymyä pyllyyn ja menoks!