Tänään oli Maarun eka tokokisa Sodankylässä,tuomarina Veijo Kinnunen.

Luoksepäästävyys 10

Paikalla makaaminen 9,5 maahanmenokäskyä kommentoi tutulla haukahduksella, siitä pistevähennys. Pysyi tosi hienosti tarkkaavaisena maassa vaikka rivissä tapahtui kaikenlaista..

Seuraaminen kytkettynä 8 Oli Maaruksi outoa seuraamista, yleensä se edistää mutta nyt melkein jätätti. Ehkä mä jännitin liikaa ja se yritti rauhoittaa tekemisiään? Perusasennot jäi aika väljiksi.

Seuraaminen vapaana 8,5 Oli lähempänä meidän normiseuruuta muttei vieläkään sitä mitä se treeneissä on. Viimeinen perusasento jäi puuttumaan (tajusin jälkeenpäin etten ole pitkään aikaan palkkaillut sitä perusasentoon pysähtymisistä seuruussa, tulee yleensä annettua palkka vauhdissa)

Maahanmeno 8,5 Ois saanut reagoida käskyyn pikkasen nopeammin ja sanokohan se tuomari että annoin vähän vartaloapuakin?

Luoksetulo 9 Perusasento tais jäädä vinoon ja taakse.

Seisominen 0 Just ennen seiso-käskyä pisti nenän maahan ja alko haistelemaan jotain. Käsky meni siltä ohi ja oli sitten valunut mun perään kun oli nuuskinut tarpeeksi. Kun käännyin kohti niin seisahtui ja teki lopun perusasennon tosi hienosti. Tää liike jäi kyl harmittamaan eniten, kun se ois sen varmasti osannut jos siltä ei ois menny toi käsky ohi korvien.

Estehyppy 8,5 Maaru kiihtyy hypystä aina,niin teki nytkin ja haukahti muutaman kerran. Tuomari sanoi että ois ollut kympin hyppy ilman haukkumisia.

Kokonaisvaikutus 8 Tuomari sanoi että ois antannu muuten kympin mutta rokotti nyt just noista haukkumista. Ja kun sen haukahdus on niin kovaääninen ni se on pahempi juttu kuin se että se ulvahtelisi tai vinkuisi..

Yht. 155,5 eli 2-tulos. Sija 4./10.

Muuten olen ihan tyytyväinen mutta toi seisominen ja seuruut jäi harmittamaan. Aika pienestä jäi ykköstulos loppupeleissä kiinni ja nyt ainakin tietää että eheällä sarjalla siihen on jatkossa kaikki mahkut. Tiesin jo etukäteen että haukkumisista menisi pistevähennyksiä ja oon vaan oikeestaan tyytyväinen ja ylpeä siitä miten vähissä se ääntely loppupeleissä oli. Kun vuosi sitten tämä harrastus aloitettiin sillä että harjoiteltiin edes kahden sekunnin hiljaisuutta.

Meidän joukkue (Länsirajan kennelkerhon historian eka tokon pm-joukkue!) sai piirinmestaruuspronssia! Hyvä meidän tiimi! :)

Joukkueessa vasemmalta Suvi&Jetta,Annika&Molla,Minä&Maaru ja Heidi&Kirke.