Meillä on nyt meneillään koiratarhaviikko,tarkoittaen, että ollaan Harrinivassa huskyhommissa. Tuttua puuhaa mulle siis :) Mulla onkin ollut melko eri ohjelma ja erivapaudet kuin muilla lumoilla. Ollaan Piian (yksi nivan oppaista) kanssa puuhattu yhen tietyn lauman kanssa. Maanantaina ja tiistaina treenattiin mönkkärin eessä koiria, ajettiin neljä 10 koiran valjakkoa, 6 km jokaisella. Mukana oli jonkin verran junnuja opettelemassa. Meni kyllä tosi kivasti, vaikka meillä parissa valjakossa oli aika pahvit johtajakoirat.. :) Tänään pidettiin koirilla lepopäivä ja tehtiin kaikenlaista muuta huoltoa. Huomenna ois lisää treenausta tiedossa.

Täällä on jo vähän lunta :) Pysynyt maassa jo kolmatta päivää ja on luvannut näitten mukavien pikkupakkaskelien jatkuvan  joten eiköhän se jatka pysymistään. Sais tulla lisääkin :)

2021952.jpg

Tämä kuva on tämän päiväiseltä mettälenkiltä. Kuten huomaatte, Maaru on saanut jatkaa vapauttaan! On kyllä pysynyt mainiosti messissä, ei ole yrittänytkään omille teilleen. Ja voi että meidän tokoilut pelittää kivasti! Me ollaan joka päivä tehty pikatokoiluja ja toi treenaustyyli tuntuu sopivan meille tosi hyvin.

Nii, ja tosiaan, suksia on jo voideltu. Käytiin tänään iltasella opettelemassa metsäsuksien voitelu. Se ei ollutkaan mikään tosta noin vaan juttu vaan parin tunnin operaatio, kun huolellisesti tehtiin :)

2021964.jpg