Ollaan etelänlomalla. Ajeltiin yötä myöten viime ke/to. Mukana omat koirat ja Jetta.

Viikonloppuna oli Santalahden Suhinat-agikisaviikonloppu. Sillalla oli yhteensä viisi starttia. Olinkin jo aiemmin todennut että jos jotain tulosta tulisi niin se todistaisi että lahjattomat treenaa ;)

Lauantain eka oli Asko Jokisen agirata. Puomin alle oli laitettu mutkaputki, siis siten että puomin ylösnousu oli niitten putken päiden keskellä. Ensin pyöräytettiin hypyn kautta putkeen, sitten saman hypyn kautta puomille. No, Sillahan ampas toisellakin kerralla putkeen ;) Puhdas rata muuten, vähän pikkusievää menoa..

Toka oli saman tuomarin hyppäri. Hyvä rata muuten muttei kepeille menosta taas hajuakaan.. ja vieläkin kulki aika tahmeesti. Tässä hypärivideo:

http://www.youtube.com/watch?v=WYyWUNSMhqY

Lauantain vikarata oli Pertti Siimeksen agirata. Silla lähti viimeinkin kulkemaan! Ois ollu loistorata mutta vedin yhestä hypystä ohi. Ja koska koira vihdoin kulki en korjannut ja jatkoin vaan matkaa -> hyl. Mut tää oli ihan päivän parhain ratamme! Kepeille tultiin suorasta putkesta kovalla vauhdilla ja nekin löytyi! ;)

Jetta harjoitteli siedättymistä kisapaikalla oloon. Oli jo ihan rauhallinen silloin kun radalla ei tapahtunut mitään eikä kukaan taputtanut ;) Tein sen kanssa myös lämppäriesteille pieniä hyppyharkkoja, niissä keskittyi vaan minuun ja esteisiin :)

Illalla mentiin vielä käymään keppitreenissä Terhillä. Tässä Jetan kepit kahden treenikerran jälkeen:

http://www.youtube.com/watch?v=mnKUSTg7NSQ

Sunnuntaina oli ekaksi hypäri. Silla meni valssin jälkeisessä kääntyvässä hypyssä riman ali! Se ei varmaan nähnyt sitä koska ei se koskaan muuten tuollaista tekisi. Muuten ois ollu ihan hyvä nolla tyrkyllä.

Vika agirata olikin sit ihan katastrofi. Kepit oli kadonneet Sillalta taas ihan täysin. Otettiin nimittäin kolme kieltoa kepeille menosta -> hyl. Kyllä ketutti. Okei, eka kepeille vienti oli huono, mutta sitten ne korjausyritykset laitan kyllä ihan koiran piikkiin. Silla oli vaan ihan että häh, en mie mitään kepeistä oo koskaan kuullutkaan?? Sitten kun niistä selvittiin otettiin vielä kaksi kieltoa muurille lähetyksestä kun maassa oli jotain hyviä hajuja. Taas jotain jota Silla ei kyllä koskaan radalla tee, eli jää hajuja haistelemaan. Tais olla koira ihan kuutamolla..

Muuten oli kyllä kivat kisat. Mukavinta oli nähdä tuttujen koirien suorituksia pitkästä aikaa.

kuva: Marianne Heiskanen