Mie olen viime päivinä askarrellut koirien leluja matskuista joita löysin kotikotoa. Fleecevetoleluja erimallisina lähinnä. Eilen laitoin yhteen leluun mukaan palan ketun karvaa (tais olla jokin vanha turkiskaulus jonka löysin, on nyt uusiokäytössä :) ) ja sekös vei Maarun mielestä leluilla leikkimisen uusiin ulottuvuuksiin.

Maaru syttyy harvoin lelupalkkaukseen kunnolla, varsinkin jos sillä on vähänkään vihiä siitä että nameja voisi myös olla tarjolla. Eilen iltatreeniä otettiin omalla pihalla tän uuden lelun kanssa ja Maaru oli ihan höpsönä. Luoksetulot leluun oli supernopeita, yhden otin suoraan sivulle ja sitten palkkasin lelulla, sekin ihan super. Seuraamista en ole koskaan tehnyt sen kanssa lelulla mutta nyt tein sitäkin, palkkasin hyvistä käännöksistä vetoleikillä. Seisahtumisia, joissa heitin sille sen lelun hyvistä pysähdyksistä,nekin napakoita.

Tänään aamupäivätreeni samoilla kuvioilla ja samalla lelulla, tosi kivaa menoa taasen. Luoksetuloissa se jää oikein kenottamaan eteenpäin (pysyy kuitenkin tosi varmasti) ja lähtee liikkeelle suorastaan räjähtäen. En ees tiennyt sen pystyvän moiseen :) Illalla ollaan menossa agsatreeneihin kentälle, täytyy kokeilla siellä onko tällä uudella lelulla tehoa myös siellä tehdyssä treenissä vai onko se kiva vain kotipihalla..

Salainen ase kuvassa alimpana. Kuvassa vain osa niistä leluista joita olen askarrellut.