Eilen treenattiin Maarun kanssa hakua ratsutiellä. Treeniseurana oli Niina Mallan ja Sisun kanssa ja Niinalla oli mukana myös Liisan Nuppu-dalmis. Maarun kanssa tehtiin ekana yksi pidempi haku, joka meni vähän plörinäksi jo alusta, koska Maaru päätti suoraan menon sijasta tehdä hirmu koukkauksen vasemmalle ja kävi tsekkaamassa paikat joissa oli jälkiä Nupun ja Sisun treenien jäljiltä. No, kutsuin sen uudestaan luokseni ja otin uuden lähdön, jolloin se lähtikin koukkaamaan oikealle, haki Niinan jäljen, palasi takaisin linjalle, sitten lähti vasemmalle jolloin mä meinasin taas kutsua sen takaisin, kunnes huomasin että koira olikin menossa ihan oikein maalimiehen luo. Niina olikin mennyt vähän enemmän vasemmalle kuin luulin. Ilmaisu meni hyvin (haukkuminenhan ei ole Maarulle ongelma ;) ) ja se malttoi aluksi odottaa palkkaakin hyvin, mutta sitten kun se saa namin se meinaa syödä sormet. Täytyy tota palkkaustapaa ehkä miettiä vähän uusiksi, jos se palkka vaikka tuliskin multa eikä maalimieheltä niin se voisi ehkä rauhoittaa Maarun toimia hieman.

Malla teki yhden jäljen välissä, ja sitten tehtiin Maarun kanssa yksi lyhkäsempi haku. Tavoitteena oli vaan saada se menemään suoraan ja se onnistui hienosti. On niin hauska treenata sen kanssa kun se on ite niin tohkeissaan ja tuntee olevansa tosi tärkeissä hommissa. Pieni työmyyrä :) Sillä on myös vauhtia vaikka muille jakaa, se ampuu matkaan kuin tykin suusta.

1963771.jpg

1963264.jpg

Otin Mallasta posekuvia treenien jälkeen.

1963272.jpg

Sillan on pitänyt kaivaa jumpperi kaapista niskaan, täällä alkaa olla jo vilakat kelit.

Illemmalla koirilla oli mukavat oltavat kun meille saapui paljon rapsuttelijoita. Meillä oli koulukavereita ja muita kavereita iltaa istumassa ja koirat saivat runsaasti huomiota ja rapsutuksia. Silla ei meinannut aluksi käsittää miksi meille lappaa vieraita ihmisiä ovesta sisään koko ajan, mutta hyvin se sitten siedättyi tilanteeseen. En uskaltanut lähteä jatkoille kun tiesin että seuraavana aamuna pitää lähteä Pelloon tokoa treenaamaan. Mutta hauska ilta oli! Myöhään illalla satoi lunta, ihan ihan pikkasen vain ja se suli yön aikana pois, mutta taitaa se talvi olla tulossa :)