Flunssa ei onneksi iskenytkään pahemmin päälle, joten olen päässyt mukavasti puuhailemaan kaikenlaista. Ollaan tehty koirien kanssa pitkiä metsälenkkejä. Tokoilurintamalla ollaan puuhasteltu joka päivä jotain pientä. Lähinnä perusasentoja, seuraamista ja paikallamakuuta. Oon myös ottanut luoksetuloja niin että jätän Maarun istumaan, kävelen jonkun matkaa, käännyn, kutsun heti ja palkkaan vetoleikillä. Paikallamakuut on olleet lyhkäsiä, koska haluan niistä ehdottoman varmoja. Muutaman kerran olen käynyt välillä palkkaamassa.

Eilen pidettiin yhteistokoilut Niinan ja lapinkoira Mallan kanssa. Meidän osaltamme eilinen oli aika järkkyä räpeltämistä, Maaru oli ihan villillä päällä ja haukkui ihan mahdottomasti. PAITSI, sitten kun laitoin sen hihnaan! Eli, huomattiin että kun se oli vapaana se riekkui ja haukkui ja kun laitoin sen hihnaan, oli kuin sille olisi laitettu äänenvaimennin. Ei edes inahdusta! Mistä kummasta voi johtua?

Kun Maaru oli päässyt puuhastelemaan, oli Sillan vuoro. Tein keppejä ja laitoin lisäksi putken "vetovoimatekijäksi", ihan testatakseni pysyykö se kepeillä kun on putken suu suoraan kutsumassa. Voi miten ylpeä olenkaan tosta otuksesta! Se on niiiin hieno ja kehittynyt ihan hirmusti viime aikoina. Voin nykyään:

-lähettää kepeille ja leikata takaa miten vain (ei häiriinny)

- juosta sen kiinni kepeillä ja juosta siitä myös etäämmällä tai ohi (ei häiriinny)

- vaihtaa puolta sen edessä kepeillä (ja se tekee silti varmasti loppuun)

Jippii! vihdoin varmuutta! Nyt vaan lisää avokulmien harjottelua. Aattelin opettaa sille tolpan kierron ja ottaa sen avitteeksi tohon sisäänmeno harjotteluun.

Ai niin, pitää myös mainita miten hienosti meillä meni kun oltiin kyläilemässä kaverin luona. Heillä on Maarun ikäinen huskynarttu, jonka kanssa olemme yhteislenkkeilleet muutaman kerran. Nyt mentiin käymään heillä niin, että kaikki koirat olivat sisällä yhdessä. Maaru ja Trinity tulivat juttuun paremmin kuin hyvin. Mä epäilin siis suotta että syntyisi jotain ärinöitä. Maaru ois jopa halunnut leikkiä Trinityn kanssa mutta Trinity oli cool, eikä ihan leikkiin asti syttynyt.

Koirahommien lisäksi olen puuhastellut lähinnä koulutehtävien parissa (tai ainakin yrittänyt ;) ). pitäis tehdä yritystehtävää, paikallistuntemustehtävää, ensiviikon bussiopastuksen kirjallinen osio.. Plääh!