Pieni hiljaiselo on ohitse :)

Viime viikonloppu tuli vietettyä maailman parhaita agilitykoiria ihastellessa. Matkasin Helsinkiin agilityn MM-kisoihin ja oli kerrassaan hieno reissu, ei voi muuta sanoa. Kolme päivää huimia suorituksia, ilon ja pettymyksen kiljahduksia ja upeaa urheilujuhlatunnelmaa. Erityisen mieleenjääviä olivat jenkkien koirat (varsinkin maxien kullan voittanut Marcus Topps ja Juice) jotka vakuuttivat varmuudellaan ja hienolla ohjaaja-koira-luottamuksellaan. Hyvin jäi mieleen myös ihan sikamakea venäläinen Adrenalina sheltti, siitä tullaan kuulemaan vielä! Bortsukuumekin nousi taas tuhannesti, ihan kuin se ennestäänkään ei ois ollu tarpeeksi korkeella ;)

Kiitos Terhille ja Tuukalle katosta pään päällä ja kaikesta muustakin :) Kiitti myös Annille ja Katjalle matkaseurasta. Oli niin kiva nähdä kavereita kotipuolesta! Sunnuntai-iltana kisojen jälkeen matkasin Heinlahteen kotia, ja kävin vielä illalla katsomassa pikku-Pullia Pernoossa. Olipa suloinen pieni kaveri!

Maanantaina lentelin takaisin pohjosiin ja kerkesimpä vielä koulunpenkkiinkin. Meillä alkoi yrittäjyysviikko, joka tarkoitti powerpoint-esityksiä kaikesta tylsästä ja istumista tietokoneen ääressä. Nyt kun on tottunut olemaan ulkoilmassa niin paljon, ottaa sisällä istuminen koville. Tiistaina oli ilta-ohjelmana yösuunnistustesti, joka meni suureksi yllätyksekseni läpi eka yrittämällä. Olin kerinnyt harjoitella yösuunnistamista vain kerran aiemmin joten en todellakaan uskonut osaavani tarpeeksi mutta niin vain löysin viisi rastia ajassa tunti ja viiskyt minuuttia. Jippii, nyt on eka osa tutkintoa suoritettu!