Eilen aloitettiin luonnontuntemus-viikko koulussa. Käytännössä tarkoittaa sitä että opetellaan tunnistamaan erilaisia lajeja ja luonnonilmiöitä. Aamut ollaan katsottu dioja eri kasvilajeista ja iltapäivästä ollaan oltu maastossa. Eilen pyörittiin ihan tässä kylillä mutta tänään ajettiin noin 30 km Kolarin suuntaan Liekopaloon, jossa oli harjumuodostelma. Liekopalossa oli kota, ja siellä tehtiin tulet, juotiin nokipannukahvit ja syötiin eväitä. Pari meiän kurssilaista olivat olleet eilen yhden paikallisen kalamiehen matkassa ja olivat saaneet saaliiksi ahvenia, ja me saatiin osamme saaliista, paisteltiin nimittäin ahvenia tikunnokassa nuotiolla :) On tää aika kivaa opiskelua!

Eilen iltasella käytiin muutes mustikassa, keräsin semmosen kolmisen litraa ja laitoin pakkaseen. Meidän mustikkapaikalta oli hieno näkymä, kyllä kelpasi ihailla ilta-auringossa kylpeviä Pallas-Ounastuntureita. Koirat olivat mukana taas popsimassa mustikoita.

Tämän sateisen päivän ihana ilouutinen on ollut kun sain tietää että Sanna ja Marko olivat saaneet pienen poikavauvan! Ihan hirmuisesti onnea heille! Kuvankin jo näin ja kovin suloiselta pienoinen näytti :) Harmi että elellään ihan eri puolella Suomea, haluaisin niin kovin nähdä pikkuisen livenä.