Käytiin tänään tsekkaamassa mahdollinen hakutreenipaikka viikonlopulle. Koirat saivat juosta mettässä vapaana poikakoirien seurassa. Tuumailin että tämäpä on hyvää väsytystä ennen treenejä, jospa Maarukin tekisi hiljaisemmin töitä. Voi kuinka väärässä olinkaan..

Vapaajuoksun jälkeen otettiin parit haut Maarulle ja Sisulle. Maarun eka oli lähetys ylämäkeen, jossa maalimies oli about 40 metrin päässä. Haukkui ja vinkui ja odotin että se hiljeni ennen kuin lähetin. Lähetin sen tarkoituksella ihan hirveän pajuryteikön ja ojan läpi, ei ongelmia. Lähti nousemaan rinnettä hyvin kunnes kaarsi oikeaan, ihan väärään suuntaan. Siitä näki ettei se käyttänyt nenää kunnolla,kunhan kaahaili. Kutsuin luokse ja uusi lähetys, taas kurvaili mutta löysi sitten. Hyvä ilmaisu.

Välissä Sisu, sitten Maarulle uusi haku. Maalimies oli peitettynä taas noin 40 metrissä. Nyt ois ollut tarkotus että Maaru joutuu ylittämään tien mutta jostain syystä Maaruli oli ihan hukassa. Se lähti, mutta tien kohdilla kääntyi mun luo takas. Yritin pari uutta lähetystä ja mene,mene-kannustavaa käskytystä mutta ei vaan irronnut. Koitin lähetystä tieltä ja edelleen oli epävarma ja kaarteli, löysi jäljen josta kutsuin pois. Vielä kerran uusi lähetys ja sitten vasta läksi, vielä onneksi aika suoraan maalimiehelle. Haukkui ensin hyvin ja pyöri maalimiehen ympärillä, sitten kun palkkaa ei alkanut kuulua yritti itse peiton alle..

Mettästä siirryttiin Niinan luo esteille. Olin siis tässä vaiheessa toiveikas että Maaru ois jo sen verran saanut purkaa pahimpia intojaan että tekis hommia hiljaisemmin kuin eilen. Mutta ei, jos mahdollista niin huusi vielä pahemmin. Mä en tiiä miten mä kehtaan sen kanssa viikonlopun kurssilla treenata jos se jatkaa tota huutoa. Otin sen kanssa merkille ja pöydille lähetyksiä. Nyt laitoin namin valmiiksi alustalle pöydille ja tuntui olevan hyvä idea sillä se irtosi niille ihan eri malliin kuin eilen. Pituushyppy oli samanmoista kuin eilen, lelun ja namin perässä jees mutta muuten ei irtoa. Mitähän muuta vielä treenasin? No ainakin paikkamakuu tehtiin Mallan vieruskaverina lopuksi. Alku oli huutoa, muuten oli hyvä, hiljaa ja tarkkaavainen.

1246618329_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tein Sillan kanssa Aata nenätargetilla ja putki-Aa-yhdistelmää. Nopeita ja hienoja. Sitten pari keinua jotka oli myös ok. Halusin kokeilla tynnyrisiltaa myös Sillan kanssa ja se meni sen ihan ilman ongelmia. Lisäksi víelä muutamia merkin kiertoja naksutellen.

1246640194_img-d41d8cd98f00b204e9800998e