Eilen menin kentälle kun siellä oli aloittelevien agivuoro. Siinä kun porukka laitteli esteitä paikalleen kävin ottamassa Sillan kanssa puomia lätkällä ja pari kertaa rengas-kepit-putki yhdistelmää. Jees menoa. Sitten oli Marden vuoro, sen takia olin tullutkin kentälle että sain sille hyvät häiriötreenit. Ekaksi seuruupätkiä, joissa vaihdellen palkkaa vauhdista ja käännöksistä. Oikein oli mallikasta! Pari luoksetuloa joissa vauhti oli nyt tosi mukava. Sitten pieni tauko jonka jälkeen otin seisahtumisia. Välillä valui askeleen verran, suurin osa hyviä. Sitten vielä luoksepäästävyystreeni, jossa laitoin paikkakäskyn alle ja vaadin kontaktia. Meni hyvin kun edettiin pikkuhiljaa, lopussa kesti istuen ja kontaktissa jo sen että "tuomari" vähän kosketti päästä.  Ei ottanut treenien aikana mitään häiriötä ympärillä pyörivistä ihmisistä ja koirista ja oli aikas hiljainenkin, jee!

Tänään käytiin myös kentällä. Otin vuorotellen agsaa Sillalla ja tokoa Maarulla. Maaru aloitti seuruulla, jota otin ensin hihnassa. Tuppasi pari kertaa edistämään ja kun nyppäsin vähän hihnasta niin korjasi hyvin. Treenasin myös hihnan irroitusta :) Eli sen piti istua nätisti paikallaan eikä lääppiä mun kättä kun irrotan hihnaa. Pienellä huomautuksella alko menemään hyvin. Ai niin, se myös teki hienot perusasennot ilman mitään vartaloapuja! Jee!

Välissä Sillan kanssa kepeille menoja hypyn kautta eri kulmista. Eli siirtelin sitä hyppyä koko ajan ja vaihtelin itse puolia. Oli tosi pätevää! Mie en ymmärrä miksi mun pitää kisatilanteissa aina sössiä niitä kepeille menoja sillä että menen itse liian lähelle. Pitäis aina vaan muistaa antaa tilaa tilaa tilaa! Koska se hakee niitä niin hienosti kun sen vaan antaa ite mennä.Vielä Maarun kanssa parit luoksetulot (toisessa vauhtipalkka ja toinen suoraan sivulle), hyviä. Seisahtumiset kanssa jees, täytyy kokeilla seuraavaksi jo käsiavun häivytystä. Taas unohdin sen purkin eli se hypyn harjoittelu siirtyi vieläkin..

Mun pelastuskoiraleirin kuvista yksi päätyi Palveluskoiraliiton mainokseen Lemmikkipalstoille. Sain kuvaajapalkkaa Palveluskoiralehden vuosikerran, kivaa!