Viikkoon en ole kirjoitellut mut se ei tarkota etteikö mitään ois tehty, ei suinkaan. Tokoiltu ollaan ahkerasti, toki pari vapaapäivääkin olen Maarulle pitänyt että se saa välillä vähän treenilepoa ja miettimisaikaa. Edistymistä ollaan varsinkin tehty hypyn suhteen jota sain sitten vihdoin treenattua. Kokeilin ensin sitä purkkivinkkiä jonka sain, ei toiminnut Maarulle sitten yhtään. Se vaan alko lähmimään sitä purkkia ja keskitti siihen kaiken huomionsa. Sitten otin lätkällä jossa nami, lähmiminen jatkui edelleen. Sitten päätin jättää kaikki kommervenkit veks ja avittaa vaan vähän käsinäytöllä ja hoplalaa, muutaman avitetun jälkeen alko sujumaan superisti jo pelkällä käskyllä. Seisahtuminen on hypyn takana napakka ja pysyy hyvin ihan paikallaan kunnes siirryn sivulle. Että näköjään Maarun kanssa ei kannata mitään hienouksia harrastella, yksinkertaisuus on parasta. Ollaan nyt treenailtu hyppyä kolmena päivänä ja liike alkaa olla kokonaisuudessaan jo aika pro! :) Ainoo on vielä että tuo hyppy on sen mielestä niin hauska se pitää kailottaa muillekin..

Yhet hakutreenit käytiin myös. Sielläkin otettiin ensin tokoilut jotka vielä venähti aika pitkiksi kun Maaru toimi vielä häiriökoirana yhdelle bokserille oman harkan jälkeen. Mutta tämä pitkä tokosessio huomattiin hyväksi hakuilua ajatellen, sillä en ole ikinä saanut sitä tyhjiltä pois niin hyvin kuin tuolloin. Otettiin 3 tyhjää, joissa jokaiselta kääntyi EKASTA käskystä mun (ja kissanruokapurkin) luo vaikka varsinkin kahdella viimesellä annoin mennä kauas ennen kuin kutsuin. Jee, hallintaa! Treeni päätettiin ukkoon about 50 metrissä. Ajattelin että nyt se ei varmaan edes lähde kunnolla etsimään vaan jää kyttäämään kutsua kissanruokapurkin luo mutta sinne se sujahti ja vielä mukavan suoraan. Hyvät ilmaisut ja palkaksi, ylläripylläri,kissanruokaa.

Silleri on käynyt muutamat agsatreenit, joista varsinkin ratatreeneissä se oli pätevä. Teki ihan huisin lyhyin kaarroksin ja selvitti putki-puomiansan ekalla oikein, ilman edes mitään korostettua ohjausta. Huomenna Silla pääsee paimeneen, löysin sille täältä Muoniosta lampaita :)

Tämän päiväisiä kuvia tähän loppuun.

Meillä alkaa olemaan jo aika kivoja syksyn värejä.

Ounas-Pallasta

Näissä maisemissa kelpaa lenkkeillä..

Tää on varmaan joku tandem-luoksetulo?