Vikana iltana etelässä otettiin tytsyistä vähän vauhtiphotoja:

Niin se kymppivuotiaskin kiitää :)

Jetta osaa lentää!

 

Kuvauksien jälkeen käytiin Terhin ja lauman kanssa vielä lenkki ja sitten läksinkin ajelemaan kohti pohjoista yötä myöten.

 

Seuraavana päivänä olin Pellossa puolilta päivin. Suvi oli ystävällisesti luvannut majoittaa meidät, kun olin menossa seuraavana päivänä Rovaniemelle kisaamaan niin oli kiva ettei tarvinnut ajella turhaa lenkkiä Muonioon. Käytiin porukalla kivalla laavulla tulistelemassa.

Silla syö retkieväitä.

Uimamaisteri :)

Sunnuntaina sitten kisattiin Sillan kanssa parin startin verran Rovaniemellä. Ekalla radalla oli kepit taas kadoksissa, huoh.. Ekaks kolmosväliin, sitten tokalla yrityksellä jätti kesken lopusta, sitten kun vedin taas uudelleen aloittamaan niin pujotteli taaksepäin (josta luulin jo saaneeni hylyn mut ei tuomari antanutkaan.) Vasta kolmannella teki kunnon kepit. Jätin sit yhen hypyn väliin loppuradalta, siitä hylly. Toka rata olikin sit ihan kiva, pari kurvia meni vähän pitkäksi, mutta nolla tuli! :) Ne kepitkin löyty! Sijoitus 4. Tosi kiva kisareissu, kiitos seurasta Suvi,Sami ja Pyrde!

Nyt ollaan sit kotona Muoniossa, mutta jo huomenna suuntaan takasin Pelloon. Rauno Virta tulee sinne meitä kouluttelemaan, kivaa! Keskiviikkona ois Sillalla iltakisat Kemissä.