Mä tykkään kovasti kauniista kaamosajasta mutta täytyy sanoa että on tämä kesää kohti tuleva valoisuus niin kovin piristävää! Nyt on vielä iltakympiltäkin ihan valoisaa ja melkein kohtahan meillä alkaa yöttömän yön aika. Kevään valo antaa kyllä uutta energiaa ja nyt on kiva alkaa suunnittelemaan kaikkia kivoja treenijuttuja ja muitakin juttuja kesää varten.

Ahkerasti joka ilta ollaan pidetty pienet tokotreenit Marden kanssa. On menny kivasti, mutta välillä oon joutunut tuskailemaan haukkumisen kanssa. Luulin jo saaneeni sen haukun tän tokon osalta suht kuriin mutta näköjään se on taas pulpahtanut pintaan. Lisäks huomasin että oon huomaamatta melkeimpä opettanut sen haukahtamaan maahanmenossa. Sieltä tulee nopea maahan menon lisäksi nimittäin aina myös Hau! Hmm, mitenhän sen opettaisin tuosta pois? Lisäks tuskailen liikkeestä maahanmenon ja seisomisen kanssa, kun oon jäänyt niissä vähän jumiin enkä oikein tiedä miten etenisin että saisin niistä kunnolliset. Nyt tuntuu että tätä menoa niistä tulee hirmu vinot.

Lisäks muistin että munhan piti tän talven aikana opettaa Sillalle törpön kierto, jotta voin ottaa sen agissa käyttöön kontakteille lähestymiseen ja kepeille menojen opetukseen. Noh, ei muuta kun toimeen ja Sillahan fiksuna hokas homman idean heti parin toiston jälkeen. Vähän avitin vartaloavuin että sain sen ymmärtämään että se pitää kiertää, se kun luuli ensin että tätäkin pitää käydä nenällä tökkimässä. Mutta nyt kolmen treenikerran jälkeen se hakee törpön kiertoon jo kaukaa. Lisäks ollaan harjoiteltu nopeita kontaktilta lähtöjä rappusia hyväksikäyttäen :) Sunnuntaina päästään vihdoin treenamaan agia, meillä on Pellon hallissa treenivuoro.

Lajitunnistukset meni läpi kirkkaasti ja nyt alko vappuloma joten fiilis on mitä mainioin! :)