Meidän viikonloppu alkoikin jo tänään kun mulla oli vapaapäivä koulusta. Oli luksusta päästä ulkoilemaan valoisan aikaan. Koulupäivän jälkeen kun on aurinko jo laskenut tai ainakin laskemassa ja lenkit joutuu tekemään hämärässä/pimeässä. Kaamos tulee pikavauhtia.

Ei ole keleissä ollut viimeaikoina valittamista. Ihanat pakkaset, lunta ja aurinkoa. Iltaisin on saanut nauttia usein revontulista. Sillerillä on ollut hieman sopeutumista näihin kylmiin keleihin ja se yleensä ulkoileekin villapaita tai mantteli päällä. Lisäksi muutaman kerran kun pakkanen on ollut -15 tai korkeampikin niin olen joutunut laittamaan sille tossut jalkaan sillä se palelee tassuistaan tosi helposti. Se pitää tossujaan tosi mieluusti jalassa, ne eivät haittaa vauhtia mitenkään :)

Niin, tänään kun ensin oltiin nukuttu pitkään, lähdettiin ulkoilemaan ratsutien metsiin. Uskaltauduttiin jo Pikkulompolon jäällekin, koska täällä on tosiaan nämä pakkaset olleet jo pari-kolme viikkoa yhtäjaksoisesti. Jää tuntui vahvalta, tosin mentiin lähellä rantaa ihan varmuuden vuoksi.

2044737.jpg

Taustalla Olos ja tuulimyllyt

2044740.jpg

keppileikit on parhaita leikkejä :)

2044741.jpg

2044739.jpg

Välillä on hyvä vähän pysähtyä tuumailemaan maailman menoa.

2044734.jpg

2044738.jpg