Ihan hirveä kuume.Bortsukuume! On ollut koko ajan kasvaen jo parin-kolmen vuoden ajan mutta viime aikoina se on kasvanut järjettömiin mittoihin. Täytyy joka päivä tolkuttaa itselleen, etten voi ottaa pentua ennen kuin tämä hektinen eräopasvuosi on ohi ja tulevaisuuden suunnitelmista edes jotain selkoa. Huoh..

Jetta nostatti mun kuumetta ennestään. Oli kyllä niin hauskaa viikonloppuna seurata sen touhuja ja yrittää pysyä vauhdissa mukana :) Eilen oltiin ensin täällä Muoniossa koiratapahtumassa, jota itsekin olin järjestämässä. Ohjelmassa oli vasta-alkajien agikisa, mölliagikisa, lapsi&lelukoira-agi ja koirien kiihdytyskisa. Olin tuomarina molemmissa ageissa ja lisäksi pidin agilitynäytöksen Maarun ja Sillan kanssa. Mun koirat on ainoat kisaavat koirat näillä nurkilla, joten näytöksen tarkoitus oli näyttää millaista menoa agility on osaavan koiran kanssa. Molemmat meni radan tosi kivasti, varsinkin Silla taisi oikein yrittää näyttää olevansa tosi pätevä. Oli varmaan ollut vähän mustasukkainen kun olin jakanut huomiota Jetalle niin paljon :) Tapahtuma onnistui kivasti, keli oli aurinkoinen ja kisaajia ja yleisöä oli mukavasti. Kaukaisin kisaaja oli tullut 250km Rovaniemeltä! :)

Tuomaroinnin jälkeen käytin omat+Jetan kiihdyttelemässä. Jetta juoksi ensin ja pinkoikin lelun perässä tosi nopean ajan. Maaru yritti parhaansa ja teki myös hienon ajan. Silppuri kiihdytteli myös niin kivasti, että kun palkintojen jaon aika tuli, sain käydä pokkaamassa sekä pienten että isojen koirien sarjan voitot :) Jetta ja Silla olivat nopsimmat Muoniossa. Sillerillehän tämä oli jo toinen kiihdytyskisavoitto, eka tuli pari kuukautta takaperin Kittilässä.

Jetan kanssa kokeiltiin putkea ja nopsasti se alkoi sujumaan. Paljon myös leikittiin ja namiteltiin yleisön ja muitten koirien seassa. Kun tapahtuma oli ohitse, piipahdettiin kotona ja sitten lähdettiin taas metsään hurvittelemaan.

Aloiteltiin kuvaus-ja leikkihetkellä hiekkakuopilla.

1999232.jpg

Silleripose

1999230.jpg

Jettapose

1999224.jpg

Äläs nyt kakara ihan iholle tule! Silleri hymyillee..

1999221.jpg

Etkö jookos vähän leikkis?

1999233.jpg

Tekevälle sattuu, jalatkin menee solmuun. Ilmeetkin on sen mukaiset :)

1999214.jpg

Lenkkimaastosta oli näkymä Olokselle, joka on jo kuurasta valkoinen.

1999413.jpg

Lisää kuvia löytyy galleriasta: www.maija.1g.fi

Iltalenkillä saatiin ihastella upeita, pitkäkestoisia revontulia. Koko pohjoisen taivas oli täynnä erilaisia kuvioita jotka liikkui ja vaihteli muotoaan. Arvaa oliko kamera mukana? No ei tietenkään! Mun yksi tämän talven tavoitteita on opetella ottamaan revontulikuvia. Pitää kait alkaa ennakoimaan paremmin ja kantamaan kameraa useammin mukana, ei taida suunnitelmasta muuten tulla mitään.

Suvi ja Mitzu olivat tokoilleet Norjassa valiotittelin arvoisesti! Onnea heille vielä tätäkin kautta. Kiitos myös kun sain Jetan kylään viikonlopuksi, ilo oli kyllä niiin mun puolellani :) Täällä on aina hoitopaikka auki :)