Flunssa on pikkuhiljaan onneksi väistynyt ja tänään tuli sitten lähdettyä möllitokoilemaan koulun kentälle oman seuran kisoihin. Ei ollut paljoakaan osanottajia, mölleissä (alokasluokan liikkeet) kaksi ja vasta-alkajissa (3 helppoa liikettä) kuusi, mutta oli kiva saada vähän kisanomaisempi treeni.

Jaa miten se sitten meni vai? No siihen nähden että tässä ollaan tosi laiskasti viime kuukauteen treenattu niin ihan hyvin. Mut jos nyt ihan oikeesti kisoihin ajatellaan mennä niin meillä on iiiiihan hirveesti treenattavaa.  Arvostelu oli tänään tosi löysää.

Luoksepäästävyys. Tätä en oo itse asiassa koskaan treenannutkaan. Marde istu ihan nätisti perusasennossa kunnes tuomari oli kohillaan, jolloin se nousi ja meni rapsuteltavaksi. Ei sen vissiin näin pitäis mennä?

Paikallamakuu. Oli jees, meni ripeästi maahan ja pysyi koko ajan tarkkavaisena paikallaan. Aika ei kyllä tainnut olla sitä kahta minuuttia, tai ainakin tuntui tosi lyhkäseltä. Tuomari totesi että kun on niin kylmä niin menkäähän jo koirien luo takas.

Seuraaminen kytkettynä. Mä odotin ihan hirveetä keulimista ja väljyyttä mutta tää meni jopa aika hyvin! :) Kontakti katos yhdessä kohtaa ehkä kahdeksi sekunniksi kun maassa oli jotain mielenkiintosta mutta muuten oli tosi mallikasta. Itekin osasin kävellä suorassa ja vilkuilematta koiraan :)

Seuraaminen vapaana. Keuli vähän, mutta muuten mallikasta ja kontakti säilyi koko liikkeen ajan. Perusasennot oli tooosi kaukana.. Mut tuomari ei kuitenkaan rokottanut ja saatiin muuten täydet pisteet kummastakin seuraamisesta :)

Maahanmeno. Tää on meillä vielä ihan lottoamisliike. Tartti triplakäskyn ja vartaloapua mutta meni kuiteski maahan. Ennakoi perusasennon kun palasin luo.

Luoksetulo. Meiän ehkä varmin liike, jossa jostain käsittämättömästä syystä kuitenkin nyt nousi seisomaan kun jätin sen. Pysyi kuiteski paikallaan ja tuli tosi hyvää vauhtia luo, suoraan sivulle. Perusasento jäi kuiteski väljäksi taas..

Seisominen. Toinen lottoamisliike jota ollaan harjoteltu ehkä kaks kertaa. Tuplakäskyllä ja pienen pienellä käsinäytöllä jäi kuiteski paikalleen. Ja ennakoi taas perusasennon kun palasin luo.

Hyppy. Tätä harjoteltiin viime kesänä pari kertaa eikä kertaakaan olla sen jälkeen harkattu. Käsinäytöllä (saaks niin muuten tehdä vai pitääks olla suullinen käsky?) hyvin yli ja napakasta seis-käskystä jäi hyvin seisomaan. Menin sen vierelle esteen ja sen välistä (hölmö minä) ja se väisti mua hiukan. Nii ja ylläri pylläri, ennakoi perusasennon.

Että näin. Virallisessa kisassa ei oltais kovin kummosta tulosta saatu mutta tänään tuli voitto ja 15kg kuivamuonaa :)

Mielelläni analysoisin lisääkin mutta kello on jo aikas paljon ja pitäis vissiin mennä nukkumaan kun huomenna ois lähtö metsään viikoksi. Meillä on talvileiriytymisviikko ja tullaan sieltä perjantaina takasin. Seuraavat päivitykset sitten varmaan ens viikonloppuna. Son moro!